Proizvodi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Za brzinu vaših poslovnih operacija i pametno upravljanje radnim zadacima - koliko god oni specifični bili.Birajte visokokvalitetne uređaje top proizvođača koji su nositelji razvoja bar kod i RFID tehnologije.

RFID

Oslanjajući se na širok, na terenu dokazan portfelj Info-kod ponude radio-frekvencijske identifikacije, postići ćete maksimalanu korist RFID tehnologije.

Pogledaj sve

Printeri ID kartica

Printeri ID kartica za svaku djelatnost, brojnih mogućnosti: jednostarani ili dvostrani printeri za ispis kartica u boji, žična i bežična povezivost, pametne i magnetske kartice, laminiranje za veću izdržljivost i još mnogo toga.

Pogledaj sve

Mobilni terminali

Prijenosni terminali za kvalitetniju digitalnu povezanost te brže i bolje izvršavanje radnih zadataka. Za svaku namjenu: od ručnih terminala, tableta i nosivih uređaja, do terminala montiranih na vozila.

Pogledaj sve

Printeri bar koda

Koju god tehnologiju, rezoluciju, brzinu ili kapacitet ispisa trebate – pronaći ćete u našoj ponudi. 

Pogledaj sve

Bar kod čitači

Bar kod čitači svestranih performansi skeniranja za povećanje produktivnosti i optimiziranje poslovnih procesa. Veliki izbor čitača - za sve specifičnosti poslovanja i svaki budžet.

Pogledaj sve

Tablet PC

Stremite višim standardima pa vam je potreban tablet koji nije samo robustan, već i pametan te prilagođen vašem načinu rada? Iz naše ponude izaberite onaj koji vas ne prisiljava da postupak ili ciljeve prilagodite granicama sposobnosti vaših uređaja.

Pogledaj sve

Mrežna oprema

Podržite sve uređaje pokretane današnjim zahtjevnim aplikacijama. Odaberite dizajn koji će se lako uklopiti u bilo koji prostor u vašem okruženju.

Pogledaj sve

Arhiva proizvoda

Proizvodi kojih više nema na tržištu. Navedeni su kako bismo vam pružili informaciju o naprednim nasljednicima svakog proizvoda koji više nije dostupan. Nasljednici će profitabilnije i učinkovitije zadovoljiti vaše poslovne potrebe. 

Pogledaj sve

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!