Arhiva proizvoda

Intermec CK71

Znati kako uravnotežiti upravljanje troškovima, s jedne strane, i zadovoljstvo kupaca, s druge, iziskuje istinsku pokretljivost opskrbnog lanca. Da biste to uspjeli ostvariti vaše osoblje mora biti jednako okretno i sposobno na svaku situaciju odgovoriti na hitar, samouvjeren i primjeren način.

Međutim, pronalaženje optimalnog poslovnog rješenja, u vidu robusnog mobilnog uređaja pomoću kojeg ćete postići željenu hitrinu opskrbnog lanca, često može predstavljati dodatni napor u traženju ravnoteže. Kako, dakle, bez ustupaka i žrtava zadovoljiti potrebe i sklonosti odjela proizvodnje, korisnika uređaja te informatičkog odjela? Intermec je prvi koji sa svojim iznimno robusnim mobilnim računalom CK71 nudi beskompromisno rješenje. Pored toga što je 31% manji i lakši od ostalih uređaja u svojoj posebno robusnoj klasi, Intermec CK71 optimiziran je za vaše skladišno i distribucijsko okruženje zahvaljujući primjeni prvorazrednih materijala namijenjenih industriji, kojima se postigla savršena ravnoteža između robusnosti i izdržljivosti. Svemu tome treba pridodati mogućnosti uređaja najnovije generacije, koje jamče fleksibilnost i pokretljivost, čak i u najzahtjevnijim uvjetima.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!