Arhiva proizvoda

Intermec CN51

Kad posao iziskuje okretnu i dobro informiranu mobilnu radnu snagu s ovlastima, uvijek je pametna zamisao u ruke im staviti fleksibilne, višenamjenske tehnološke alate.

Mobilno računalo Intermec CN51 u jednom uređaju nudi raznovrsnost bez premca, omogućujući vam izbor između operacijskog sustava Windows ili Android, u pratnji s moćnim dvojezgrenim procesorom snage 1,5 GHz te s 1 GB RAM-a i 16 GB flash memorije za dosezanje najviših razina izvedbe koje će u dogledno vrijeme biti teško nadmašiti. Dizajniran kako bi korisnicima ponudio vrhunsko iskustvo, veliki višedodirni ekran Intermeca CN51 čitak je i na vanjskom svjetlu te omogućuje dovoljno prostora za pregledavanje aplikacija uz manje listanja i veću produktivnost, a također i više mjesta za pohranu još uočljivijih potpisa. Opremljen je i najsuvremenijom tehnologijom koju koriste pametne baterije, zbog čega baterija može potrajati cijelu radnu smjene pa i duže, bez prekida za njenu zamjenu ili ponovno punjenje kako bi se posao obavio do kraja.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!