Arhiva proizvoda

Zebra MC67

Pružite svojoj radnoj snazi na terenu alate koji su joj potrebni kako bi radila brže i učinkovitije - uz robusnu Zebra MC67.

Ovaj moćan uređaj, bogato opremljen raznim značajkama, djelatnicima omogućuje pristup informacijama iz vašeg backend sustava, čita praktički svaki bar kôd, u gotovo bilo kakvom stanju on bio, pohranjuje spise kako bi pojednostavio njihovo čuvanje, snima i šalje video i fotografije za podršku popravcima u stvarnom vremenu te poziva klijente s najavom dolaska - i sve to 4G HSPA+ brzinom. Zahvaljujući njegovoj dvostruko bežičnoj širokopojasnoj modemskoj konfiguraciji možete odabrati onu mobilnu mrežu koja će svakom vašem djelatniku omogućiti najbolju pokrivenost - 4G GSM ili 3.5G CDMA - ili pak obje. Softverski prilagodiv mobilni radio moguće je aktivirati i reaktivirati na različitim mrežama u hodu.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!