Arhiva proizvoda

Zebra TC8000

Prijenosni terminal ergonomskog dizajna i ekrana na dodir za dodatnih sat vremena produktivnosti svaki radni dan. 

Bilo da je riječ o nekom dijelu skladišta ili maloprodajnom prostoru, produktivnost nikad nije bila važnija nego što je danas. Zebra TC8000 je revolucionarno mobilno računalo, pomno osmišljeno i oblikovano kako bi vašem skladištu donijelo značajno povećanje produktivnosti. U prijevodu na jezik brojki, ono u prosjeku donosi uštedu od 14% po djelatniku u odnosu na uobičajeni način rada. Kao kad biste svakog radnog dana dobili dodatnih sat vremena produktivnosti po djelatniku! I to je jedini uređaj na tržištu koji će vašim djelatnicima pojednostaviti sve – ne samo način rukovanja sredstvom za rad, nego i interakciju s aplikacijom koja vam služi za upravljanje radom skladišta.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

ROBUSNOST

Super robusni dizajn za izazovno skladišno okruženje. Mobilni terminal TC8000 pouzdan je čak i nakon 2.000 uzastopnih udaraca i brojnih uzastopnih padova s 2.4 metra na beton. Otporan na vodu i prašinu, a podnosi i promjene između ekstremnih hladnoća i vrućina.

02

NAPREDNO SKENIRANJE

Za 1D/2D skeniranje s velike udaljenosti koristite SE4850 prošireni domet. Snima bar kodove od 7,62 cm do 21,4 m udaljenosti - do 60% bliže i 35% dalje od konkurentskih uređaja. SE4750 SR i MR Imager idealni su za standardni i srednji raspon skeniranja. Obje opcije nude Zebrinu zaštićenu PRZM sliku inteligentne tehnologije za neusporedive performanse na gotovo bilo kojoj vrsti podataka. A Adaptive tehnologija skeniranja pruža najširi opseg rada u svojoj klasi.

03

UČINKOVITOST

Ergonomičan i s novim kutevima skeniranja, ovaj mobilni terminal eliminira potrebu stalnog naginjanja za gledanje zaslona koje zahtijevaju uređaji tradicionalnog dizajna. Time povećava produktivnost za 14% kroz 55% smanjenja pokreta zgloba i 15% smanjenja mišićnog napora.

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!