Bežični čitači

Bežični bar kod čitač - Zebra CS4070

Bežično skeniranje za iOS, Android i Windows mobilne uređaje

Ovaj pristupni bežični uređaj džepne veličine nudi Zebrinu najnapredniju tehnologiju skeniranja bar kodova, omogućava vašim zaposlenicima brzo hvatanje gotovo bilo kojeg 1D ili 2D bar koda u bilo kojem stanju, čak i ako je bar kod oštećenog, prljavog ili ogreban. Pruža istinsku jednostavnost usmjeravanja i snimanja, uz prirodni osjećaj korištenja - udobno skeniranje bez zamora.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRECIZAN

Omogućuje brzinsko i točno skeniranje u laserskom stilu i svaki put hvata 1D i 2D bar kodove iz prvog pokušaja, bez obzira na stanje bar kodova. Skenira 1D, 2D i PDF417 bar kodove otisnute na papirnatim naljepnicama ili prikazane na mobitelima ili zaslonima računala.

02

ERGONOMSKI

Ne samo da je najmanji i najlakši u svojoj klasi, već je i dizajniran da paše svim korisnicima, bez obzira na veličinu ruke kako bi svakom djelatniku omogućio ugodan rad. Gumbi su također pozicionirani za što brže i praktično pritiskanje.

Podržani bar kodovi: 1D i 2D
Vrsta bežične komunikacije: BLUETOOTH
Kapacitet baterije: 950 mAh Lithium ion
Otpornost na padove: 1.5 m
Razina IP zaštite: IP42
Jamstvo: 36 mjeseci

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!