Bežični čitači

Bežični bar kod čitač - Zebra RS419

Povećajte produktivnost i točnost operacija vaših radnika bar kod čitačem prilagođenim za ugodno nošenje na prstu i superiornim performansama skeniranja.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRODUKTIVNOST

Inovativna tehnologija prilagodljivog skeniranja omogućuje vašim radnicima da naprave više posla u manje vremena. Automatsko prebacivanje šireg i užeg kuta, dva načina skeniranja i točnost brzog skeniranja čak i kad su bar kodovi oštećeni, loše printani ili se skenira u slabo osvjetljenom kutku skladišta.

02

DIZAJN

Dizajniran za rad u svim okruženjima, RS419 je stvoren za preživljavanje svakodnevnih padova i udaraca. Zebra nagrađivani tim za industrijski dizajn pružio je RS419 ergonomiju potrebnu za cjelodnevnu udobnost - bez obzira na veličinu ruke, jesu li ruke gole ili se koriste rukavice i jesu li radnici dešnjaci ili ljevaci.

03

UČINKOVITOST

Crpi iznimno malo energije mobilnog računala na koje je spojeno tako da može i dalje raditi punu smjenu s jednim punjenjem.

Podržani bar kodovi: 1D
Otpornost na padove: 1.2 M
Razina IP zaštite: IP54
Povezivanje: Kable (Cable Wear Beads)
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!