Žični čitači

Žični bar kod čitač - Honeywell Granit 1990i

Osigurajte maksimalnu produktivnost i radno vrijeme uz izuzetno robusne skenere crtičnih kodova Granit™ 1990iSR i 1991iSR koji proširuju mogućnosti i redefinira ultra robusno skeniranje. 

Trajnost u klasi najbolje u klasi osigurava nizak TCO. Vrhunske performanse skeniranja osiguravaju brzo čak i oštećene ili nekvalitetne kodove. Povratne informacije na terenu pokazuju da je prozor za skeniranje visokofrekventna točka kvara uređaja za skeniranje u industrijskom okruženju. Granit skeneri dizajnirani su s malim i duboko udubljenim prozorom otpornim na ogrebotine i udarce kako bi spriječili ovi kvarovi. Ovo je kritična brtvena komponenta koja osigurava da se prašina i vlaga ne uđu u kućište i pogoršaju performanse skeniranja ili uzrokuju prijevremeni kvar. 

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

TRAJNOST

Izgrađen da preživi grube uvijete, uključujući pad od 3 m, radne temperature od -30 ° C do 50 ° C i IP67 brtvljenje.

02

BRZINA

Granit omogućuje skeniranje ekstremnih performansi, čak i na oštećenim i nekvalitetnim barkodovima. Kvalitetni crtični kodovi skeniraju i šalju brže nego ikad.

03

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Uslužni program za upravljanje skenerom stvara cjelovito rješenje koje automatizira način na koji instalirate i ažurirate skenere u svom okruženju.

Podržani bar kodovi: 1D i 2D
Otpornost na padove: 2m-3m
Razina IP zaštite: IP67
Povezivanje: RS232, USB, KBW, Bluetooth
Jamstvo: 36 mjeseci

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!