Žični čitači

Žični bar kod čitač - Honeywell Hyperion 1300g

Zahvaljujući idealnoj ravnotežnoj izvedbi, trajnosti i ergonomiji, Hyperion 1300g pruža godinu bez muke, posebno u intenzivnim ili lakim industrijskim aplikacijama. 

Hyperion 1300g pruža izvanredne performanse linearne slike i svestranost. Brzo intuitivno očitavanje crtičnog koda na 187 inča (457 mm) i čitanje crtičnog koda veliki gustoće omogućeno je na jednom uređaju, eliminirajući potrebu za kupnjom posebnih skenera. Dizajniran kako bi vaš rad nesmetano tekao, Hyperion 1300g idealan je izbor za kupce koji cijene agresivne performanse skeniranja i trajnost u općenitom ručnom linearnom skeneru.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

VRHUNSKO SKENIRANJE

Povećava protok nudeći intuitivne i agresivne performanse ručnog skeniranja.

02

SVESTRANOST

Eliminira potrebu za kupnjom posebnih skenera pružajući mogućnost očitavanja do 18 inča (457 mm) na crtičnim kodovima od 13 mil. Kao i očitavanje crtičnog koda velike gustoće.

03

TRAJNOST

Povećava vrijeme i smanjuje troškove usluge pouzdanim dizajnom koji ne koristi pokretne dijelove i ima branike otporne na udarce.

04

UDOBAN, ERGONOMSKI DIZAJN

Osigurava udobnost i produktivnost rukovaoca u obliku pištolja koji je optimiziran za intenzivno ručno skeniranje.

05

AUTOMATSKO OTKRIVANJE SUČELJA

Podržava sva popularna sučelja u jednom uređaju, zamjenjujući dugotrajan postupak skeniranja crtičnih kodova automatskim sučeljem.

06

FLEKSIBILNOST

S Remote MasterMind® softverom za upravljanje skenerom pruža brzo i praktično rješenje za IT administratore koji žele upravljati svim skenerima u svojoj mreži s jednog udaljenog mjesta.

Podržani bar kodovi: 1D
Otpornost na padove: 1.5 m
Razina IP zaštite: IP41
Povezivanje: RS232, USB, KBW
Jamstvo: 60 mjeseci

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!