Žični čitači

Žični bar kod čitač - Honeywell Voyager 1470g

Skener Voyager XP 1470g kombinira pojačano čitanje nekvalitetnih i oštećenih kodova s ​​vodenom trajnošću u klasi, smanjujući rizik od pogrešaka i usporavanja rada.

Dizajniran za maloprodajno okruženje u trgovini koja zahtijeva vrlo precizno rješenje 2D skeniranja u izdržljivom obliku faktora, skener Voyager Extreme Performance (XP) 1470g pruža sposobnost upravljanja u industriji skeniranja na tradicionalnim barkodovima i digitalnim zaslonima - čak i na oštećenim i teško dostupnim -čitati kodove.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRECIZNOST I BRZINA SKENIRANJA

Izuzetno precizno i brzo skeniranje čak i oštećenih i nekvalitetnih barkodova, s produljenom udaljenosti skeniranja kako bi se došlo do dna košarice bez savijanja i gubljenja vremena na prodajnom mjestu.

02

JEDNOSTAVNOST POSTAVLJANJA

Uslužni program za upravljanje skenerom Honeywell (SMU) stvara cjelovito rješenje koje automatizira postavljanje i ažuriranje skenera.

Podržani bar kodovi: 1D i 2 D
Otpornost na padove: 1.8 m
Razina IP zaštite: IP40
Povezivanje: USB, KBW, RS-232
Jamstvo: 60 mjeseci

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!