Žični čitači

Žični bar kod čitač - Zebra DS4608

Osigurajte svestranost i vrhunske performanse skeniranja potrebne za povećanje produktivnosti i smanjenje čekanja u poslovnicima.

Bez obzira na koju vrstu bar koda trebate očitati u svojoj trgovini, model DS4608 spreman je za sve izazove. Bilo da su u pitanju veliki artikli u kolicima, kuponi na mobitelu ili sitni bar kodovi na odjelu nakita - DS4608 čita sve. 

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

TOP PERFORMANSE

Mikroprocesor od 800 MHz, megapikselni senzor visoke rezolucije i ekskluzivna Zebrina PRZM inteligentna tehnologija snimanja omogućuje trenutno čitanje bar kodova čak i na teško čitljivim primjerima. S dometom čitanja od 71cm (28’’) i svijetlom točkom ciljanja, zaposlenici na blagajni lako mogu čitati bar kodove iz košarice kupca, a da ne napuste blagajnu. Model HD/DL ima mogućnost deaktiviranja EAS tagova (zaštita od krađe) prilikom čitanja bar kodova.

02

INOVATIVNOST

Sa skenerima serije DS4600, u koju spada i DS4608, dobivate širok raspon inovativnih Zebrinih aplikacija za povećanje produktivnosti, uključujući “Multi-Code Data Formatting (MDF)”, “Intelligent Document Capture” i “Preferred Symbol”. Vaš IT odjel bit će vam zahvalan jer serija DS4600 je laka za integraciju, implementaciju i upravljanje zahvaljujući našem moćnom alatu “DataCapture DNA” i ostalim vodećim alatima u industriji.

Podržani bar kodovi: 1D i 2D
Otpornost na padove: 1.8 m
Razina IP zaštite: Ip52
Povezivanje: multi-interface (RS232, KBW, USB)
Jamstvo: 60 mjeseci

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!