Žični čitači

Žični bar kod čitač - Zebra LI2208

Zebra LI2208 je žični čitač linearne kodne trake koja je imenovana koja nudi jednaku pouzdanost i ergonomičnost kao i naš najpopularniji čitač LS2208, uz poboljšane značajke koje vam omogućuje skeniranje više vrsta kodova trake, većom brzinom je veća udaljenost.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

NAPREDNO 1D SKENIRANJE

Može se uhvatiti gotovo bilo koji 1D crtični kod - uključujući tipične crtične kodove koji se tiskaju na papirnatim naljepnicama i elektroničke crtične kodove prikazane na zaslonu mobilnog telefona, tableta ili računala - što trgovcima omogućuje jednostavnu obradu kartica vjernosti, mobilnih kupona i više.

02

PRODUKTIVNOST

Kodovi se mogu snimati pod ekstremnim kutovima pa radnici troše manje vremena na manevriranje skenerom, a više vremena na zadatak.

03

UPORABLJIVOST

Izgrađen za cjelodnevnu svakodnevnu upotrebu. Može vam pasti, možete koristiti i u prašnjavim i vlažnim okruženjima - i dalje očekivati pouzdan rad.

Podržani bar kodovi: 1D
Otpornost na padove: 1.5 m
Razina IP zaštite: IP42
Povezivanje: RS232, USB, KBW, IBM
Jamstvo: 60 mjeseci

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!