Kartice i tagovi

PVC ID kartice

Danas su PVC ID kartice postale dio naše svakodnevice. Koriste se za isplate, identifikaciju, kontrolu pristupa, loyalty programe, članske iskaznice, akreditacije i na još puno drugih načina.

Odabir pravog materijala za ispis kartica je od ključne važnosti. Ako nešto nije u redu s potrošnim materijalom za ispis, procesi se prekidaju, produktivnost pati i povećavaju se troškovi poslovanja. Zebrin ID potrošni materijal jamči kvalitetu i performanse čime osigurava nesmetano poslovanje.

Obične bijele ID kartice, predtiskane kartice, Mifare kartice, RFID kartice… samo su dio naše bogate ponude kartica kojom možemo udovoljiti i najzahtjevnijim potrebama kupaca.

Ukoliko se odlučite na nabavu ID printera, dobivate mogućnost da sami ispisujete personalizirane kartice, a mi ćemo vam pomoći odbrati optimalan model za vaše potrebe te osigurati sav potreban potrošni materijal (kartice, riboni, kompleti za čišćenje printera).

Zebra nudi široku paletu ID printera, a mi vam nudimo znanje i iskustvo pri pomoći u odabiru odgovarajućeg uređaja za vaše poslovanje.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!