Kartice i tagovi

PVC kartice s magnetskom trakom

PVC kartice s magnetskom trakom popularne su za bankarska rješenja, u loyalty programima, identifikacijskim rješenjima, kontroli pristupa, kao članske iskaznice i još mnogo toga.

Razlikujemo dvije vrste PVC kartica s magnetskom trakom: Hi-Co i Lo-Co. Lo-Co magnetske kartice imaju relativno kratak rok trajanja, oko godinu dana, i zbog toga su namijenjene za povremeno korištenje. Hi-Co magnetske kartice su otpornije na oštećenja i njihovo očekivano vrijeme trajanja je oko 4 godine.

Našom bogatom ponudom svjetski poznatih proizvođača poput Zebre, kao i partnera lokalnog tržišta, osigurali smo široku paleta kartica po vrlo atraktivnim cijenama. Info-kodov tim stručnjaka vam je na raspolaganju za konzultacije oko odabira odgovarajuće kartice kao i preporuku odgovarajuće komplementarne opreme. Obratite nam se s povjerenjem. 

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZGLED

Kartice sa magnetskom trakom Lo-co imaju na stražnjoj strani magnetsku traku tamno smeđe boje, dok kartica Hi-co ima magnetsku traku crne boje.

02

KVALITETA

Obje vrste kartica sa magnetskom trakom imaju jednaku količinu memorije, ali kartice sa HI-CO magnetskom trakom su ipak nešto kvalitetnije zbog svoje veće dugotrajnosti.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!