Kartice i tagovi

RFID Mifare kartice

Osmišljene da osiguraju viši stupanj zaštite te ubrzaju i pojednostave upotrebu.

RFID Mifare kartice imaju zaista široku primjenu. Koriste se za izradu: identifikacijskih kartica, studentskih, turističkih i članskih iskaznica, prijevozničkih kartica u taxi ili pomorskom prometu, kartica za ulaz u privatne stanove, kuće ili hotele te još mnogo, mnogo toga.

Zbog korištenja radiofrekvencijske bežične komunikacije, nema potrebe za umetanjem ili uklanjanjem kartice tijekom uporabe. Kartica također nije ograničena smjerom čitanja, što je vrlo pogodno za korisnike. Potrebno je samo 0,1 sekundi da se dovrši operacija čitanja i pisanja, što uvelike poboljšava brzinu korištenja. Pogodna je za opće prigode, kao i za “brza” mjesta visokog protoka.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZVRSNA ČITLJIVOST

U Mifare kartici se nalazi brzi mehanizam protiv ometanja protoka informacija, što osigurava visoku učinkovitost razmjene podataka ukoliko više kartica uđe u raspon čitanja i pisanja istovremeno.

02

VISOKA POUZDANOST

Nema mehaničkog kontakta između Mifare kartice i čitača, što pridonosi izbjegavanju kvarova. Čip i antena u kartici potpuno su zapečaćeni, što dodatno poboljšava pouzdanost i vijek trajanja.

03

KOMPATIBILNOST

Beskontaktne Mifare kartice kompatibilne su s RFID čitačima koji imaju mogućnost čitanja frekvencija 13.56 MHZ.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!