Industrijski printeri

Industrijski printer - Zebra ZT230

Industrijski printer ZT230 je elegantan, štedi prostor industrijski printer koji postiže rezultat izuzetno čvrstim metalnim kućištem kako bi osigurao dug životni vijek čak i pod teškim okolnostima. 

S dužinom vrpce do 450 m vrijeme odmora može se svesti na minimum. Jasan grafički zaslon čini konfiguraciju i upravljanje doista jednostavnim. Izdržljivi i male veličine, printeri serije ZT200 idealni su za razne primjene, od proizvodnje, transporta i logistike, do zdravstvene i maloprodaje. Od označavanja predmeta i uzoraka do označavanja ruba police i pakiranja, ovi printeri mogu zadovoljiti zahtjeve vašeg poslovanja.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

POUZDANOST

Printer izgrađen za laka industrijska i komercijalna okruženja čiji je pogonski sustav dizajniran za optimalne performance uz minimalno održavanje.

02

UKLOPLJIVOST

Kompaktan otisak i pojednostavljeni dizajn omogućuju printeru da se lako uklopi u skučena područja. Dizajn štedi prostor s jedinstvenim dvostrukim vratima te se lako uklapa u maksimizirajući radni proctor.

03

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Dizajn bočnog učitavanja eliminira komplicirano navojavanje zaliha. Oznake u boji daju čak i početnicima vizualne smjernice za umetanje vrpce i medija, a osvijetljeni višeslojni transmisivni i reflektirajući senzori vidljivi su kroz medije za besprijekorno podešavanje položaja senzora.

04

JEDNOSTAVNOST ODRŽAVANJA

Jednostavno uklanjanje valjka i glava printera bez alata omogućavaju jednostavno čišćenje i zamjenu kao I iednostavne izmjenjive mogućnosti povezivanja omogućuju brze promjene i nadogradnju printera.

Način ispisa: direktno termalni ili termalno transferni (opcionalno)
Širina ispisa: 104 mm
Brzina ispisa: 152 mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi i 300 dpi
Komunikacija: USB, RS-232
Opcije: Odljepljivač, rezač, Parallel, WLAN, Ethernet
Širina i dužina ribona: Od 40mm - 110mm / ZT220: 300m; ZT230: 450m
Jamstvo: 24 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!