Industrijski printeri

Industrijski printer - Zebra ZT510

Industrijski printer ZT510 visokih performansi iz Zebre razvijen je za ekstremno okruženje. Uz savršenu ravnotežu između vrijednosti i performansi, printer naljepnica nudi osnovne značajke za korištenje u industrijskom okruženju po proporcionalno niskoj činjenici. Uređaj je izuzetno robustan, učinkovit i lak za upotrebu.

Od brzog procesora koji omogućuje brzi protok čak i složene grafike do opcionalnog utora za USB Host karticu koji se nalazi na stražnjoj strani pisača, ZT510 optimizira performanse na svakom koraku. Korisnici mogu lako i precizno prijeći između ispisa od 203 do 300 dpi za precizno rukovanje medijima i tihim radom. Dinamični QR kodovi pružaju dodatnu internetsku podršku na zahtjevima za brzo rješavanje pogrešaka u pisaču.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

BRZINA

ZT510 sadrži svjetski poznate, visokokvalitetne mehanizme ispisa tvrtke Zebra i unutarnje komponente kako bi osigurao besprijekorne 24/7 performanse, pružio dosljedno izvanrednu kvalitetu i gotovo eliminirao skupe zastoje.

02

POUZDANOST

S potpuno metalnim dizajnom, robusnom konstrukcijom i zatvorenim kupolastim gumbima za sprečavanje ulaska prašine, prljavštine i vlage, ZT510 je jedan od vodećih printera u najsuvremenijim proizvodnim i skladišnim okruženjima. Ovaj izdržljivi radni konj konstruiran je da izdrži godine neprekidnog rada, plus ekstremne temperature, smeće, grubo rukovanje i još mnogo toga.

03

FLEKSIBILNOST

Zahvaljujući raznim standardnim komunikacijskim opcijama, uključujući USB, serijski, Gigabit Ethernet i Bluetooth LE, ZT510 je jednostavno integrirati u postojeće sustave i povezati se s raznim mrežama. Dostupni su i paralelni, 802.11a / c s Bluetooth 4.0, USB Host i IPv6.

Način ispisa: termalno transferni ili direktno termalni
Širina ispisa: do 104mm
Brzina ispisa: do 305mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi i 300 dpi (opcionalno)
Komunikacija: USB, RS-232, Ethernet, Bluetooth
Opcije: namatač, odljepljivač, rezač, Parallel, WLAN
Širina i dužina ribona: od 51mm - 110mm / do 450m
Jamstvo: 24 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!