Prijenosni printeri

Prijenosni printer - Zebra ZQ110

Prijenosni printer - Zebra ZQ110 je printer kao stvoren za kupca koji pazi na cijenu - predstavlja podršku zaposlenicima koji obavljaju jednu vrstu poslova zbog kojih moraju biti stalno u pokretu.

Ulaznice, bonovi, kuponi, karte za preuzimanje, prometne karte itd. - mobilni printer izuzetno je udoban, pogotovo ako je malen i praktičan kao Zebra ZQ110. Izuzetno je svestran, može ispisivati ​​linearne i 2D crtične kodove, grafiku i tekst i vodoravno i okomito. Komunikacija je moguća putem Bluetootha ili WLAN-a (802.11 b / g / n), ovisno o modelu. Džepni printer dizajniran je tako jasno da u bilo kojem trenutku možete odmah nadzirati informacije o statusu. Mediji se lako mogu mijenjati u pokretu sa samo dva pokreta. Uz Zebru ZQ110 uvijek imate pouzdanog pratioca i to za mali proračun.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

POUZDANOST

Baterija koja može izdržati cijelu radnu smjenu te izdrživost u surovim uvjetima. ZQ110 može izdržati padove na beton do 101 mm, a kada je uparen s opcionalnom torbom za nošenje, printer zadovoljava IP54, štiteći uređaj od prašine i tekućina, poput kiše, snijega ili slučajnih izljeva, koji su česti u teškim radovima okruženja.

02

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Održavajte produktivnost u pokretu s korisničkim dizajnom ZQ110. Dizajniran je za brze izmjene medija jednom rukom i korisnicima pruža brza ažuriranja statusa.

03

FLEKSIBILNOST

Printer je kompatibilan s IOS, Android ili Windows uređajima.

Rezolucija ispisa: 203 dpi
Memorija: 4MB Flash
Povezivost: USB, Bluetooth, WLAN
Razina IP zaštite: IP54 sa zaštitnom torbicom
Baterija: 1200mAh
Maksimalna širina ispisa: 48mm
Brzina ispisa: Do 90mm/s
Vrste medija: Kontinuirana termo rola
Jamstvo: 12 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!