Prijenosni printeri

Prijenosni printer - Zebra ZQ610, ZQ620 i ZQ630

Prijenosni printer serije ZQ600 ima sve značajke potrebne za maksimiziranje produktivnosti radnika na terenu i službe za korisnike. Zaposlenici prodavaonice mogu ispisati sve, od naljepnica na policama do oznaka proizvoda te ispisati račune, izravno na licu mjesta.

Dizajnirana za primjenu u maloprodajnim i skladišnim okruženjima, potpuno nova serija Zebra ZQ600 poboljšava učinkovitost i praktičnost korisnika. Veliki zaslon u boji omogućuje udobnu navigaciju. Oštre, visokokvalitetne naljepnice ili računi mogu se proizvesti u trenu. Kompaktni mobilni printeri stvoreni su za svakodnevnu upotrebu. Čvrsti su i mogu se koristiti intuitivno, a daljinsko upravljanje i dijagnostičke značajke osiguravaju nesmetan rad. 

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

FUNKCIONALNOST

Zaboravite na frustrirajuća vremena ponovnog pokretanja printera koja troše produktivnost. Možete biti sigurni da je serija ZQ600 spremna kad god radnici pritisnu "print". Ovaj inteligentni printer prelazi u stanje mirovanja u stanju mirovanja i automatski se budi u trenutku kada korisnik pošalje zadatak ispisa - pruža trenutnu dostupnost i maksimalnu učinkovitost napajanja. I za razliku od ostalih mobilnih printera, trenutno buđenje ZQ600 serije djeluje i putem Wi-Fi-ja i Bluetootha.

02

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Jednostavno je postaviti i održavati ZQ600 seriju s velikim zaslonom, korisničkim sučeljem i lako prilagodljivim izbornikom. Zaslon mijenja boju kada je printer pauziran ili u stanju pogreške, na primjer ako nema medija ili je zasun otvoren, tako da korisnici odmah znaju što printeru treba da ostane u pogonu. A budući da se serija ZQ600 temelji na Zebrinom sustavu izbornika Link-OS, dobit ćete zajedničko korisničko sučelje i korisničko iskustvo na ostalim Zebra Link-OS mobilnim, stolnim i industrijskim printerima kako biste smanjili krivulju učenja.

03

POUZDANOST

Iako je serija ZQ600 lagana i ugodna za nošenje u svim smjenama, prepuna je značajki koje joj pružaju dugotrajnu trajnost, uključujući prekomjerno oblikovanje, zaslon od kaljenog stakla i bešavni jednodijelni dizajn. Visokokvalitetna smola jedna je od najtvrđih plastičnih masa dostupnih za veću otpornost na udarce. A višestruka poboljšanja mehaničkog dizajna dodatno povećavaju robusnost i trajanje rada printera.

04

TRAJANJE BATERIJE

Serija ZQ600 odlikuje se velikim kapacitetom baterije kako bi osoblje imalo dovoljno energije u svakoj smjeni. Printer osigurava točnu količinu potrebne energije za kvalitetan ispis.

Rezolucija ispisa: 203 dpi
Memorija: 256 MB RAM, 512 MB Flash
Povezivost: Bluetooth, USB, WLAN, Ethernet - uz stajalo za punjenje
Razina IP zaštite: IP43 (IP54 sa zaštitnom torbicom)
Baterija: ZQ610: 3250 mAh
ZQ620: 3250 mAh
ZQ630: 6800 mAh
Maksimalna širina ispisa: ZQ610: 48mm
ZQ620: 72mm
ZQ630: 104mm
Brzina ispisa: do 115 mm/s
Vrste medija: Kontinuirana termo rola, naljepnice s razmakom
ili black-mark, tag, linerless, RFID
Jamstvo: 12 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!