Stolni printeri

Stolni printer Zebra GK420t Healthcare

Printeri Zebra GK420 Healthcare, dio Zebrina proizvodnog programa namijenjenog zdravstvu, pomoći će vam da lakše nego ikad zaštitite sigurnost pacijenata, uz zajamčenu usklađenost sa standardima. 

Izrađeni su od izdržljivih materijala i oblikovani tako da tijekom svog radnog vijeka mogu podnijeti redovito čišćenje pomoću snažnih kemikalija za dezinfekciju. Dostupni u oba modela - kao direktni termalni i termalni prijenosi - printeri GK420 Healthcare mogu se unutar zdravstvenog okruženja koristiti u širokom rasponu namjena. 

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

SIGURNOST

Opremljeni posebnim strujnim priključcima, koji su prilagođeni medicinskim potrebama i usklađeni sa standardima IEC 60601-1, ovi printeri štite sigurnost pacijenata i osoblja tako što smanjuju opasnost od strujnog udara.

02

CLSI STANDARD

GK420t Healthcare modeli ispisuju naljepnice koje udovoljavaju standardu CLSI (Clinical and Laboratory Standards Institute). Kao što je slučaj sa svim Zebrinim rješenjima za zdravstvo, printere GK420 Healthcare certificirali su i preporučuju svi vodeći dobavljači na području elektroničke pohrane i upravljanja podacima u zdravstvu (EHR - Electronic Health Records). Međunarodno društvo za transfuziju krvi certificiralo je ove Zebrine printere i za ispis naljepnica na vrećice s krvlju prema standardu ISBT 128.

Način ispisa: Termalno transferni i direktno termalni
Širina ispisa: 104 mm
Brzina ispisa: Do 127 mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi
Komunikacija: Parallel, RS-232, USB, Ethernet (opcionalan)
Širina media / širina i dužina ribona: Od 19mm do 108mm / od 33,8mm do 109,2mm / do 74m
Jamstvo: 24 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!