Stolni printeri

Stolni printer Zebra ZD410

Nabavite izvanredno kompaktni direktno termalni printer Zebra ZD410 i on će vam osigurati brzinu i pouzdanost ispisa naljepnice čak iu najskučenijem poslovnom prostoru. Iako je ovaj model printera malen, njegova je poslovna funkcionalnost velika.

Unatoč tome što je savršen za namjene u kojima se traži pouzdani printer s kojim se lako rukovati u skučenom prostoru, Zebra ZD410 može se koristiti za razne ispisne potrebe. Kompaktni izravni termalni printer je učinkovit i vrhunski ispis. Dolazi s raznim opcijama povezivanja, koje se kasnije mogu dodati na licu mjesta. To omogućuje najfleksibilniju upotrebu uređaja i jamči ulaganje u budućnost.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Uz pomoć statusnih ikona koje pružaju dodatne informacije korisnici na prvi pogled mogu vidjeti trebaju li nadopunjavati medije, provjeriti mrežnu vezu I još mnogo toga.

02

SIGURNOST

ZD410 dostupan je u zdravstvenom modelu s plastikom spremnom za dezinfekciju i zapečaćenim sučeljem gumba koje olakšava čišćenje i dezinfekciju - presudno u bolnicama i klinikama.

03

VELIČINA

ZD410 najmanji je printer u svojoj klasi, koji se lako uklapa u radnu površinu ili policu s najviše prostora - čak ga možete i postaviti na zid.

Način ispisa: Direktno termalni
Širina ispisa: Do 56 mm
Brzina ispisa: ZD410 (203dpi): do 152mm/s
ZD410 (300dpi): do 102mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi i 300 dpi (opcionalno)
Komunikacija: USB, RS232, WLAN (opcionalno), Bluetooth (opcionalno),
Ethernet (opcionalno)
Širina media: Od 15mm do 60mm
Jamstvo: 24 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • iOS

  • Windows

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!