Stolni printeri

Stolni printer Zebra ZD421d

Ovaj brzi printer za ispis naljepnice novi je model popularne serije ZD400 pisača i uključuje sve funkcije koje vam trebaju.

Zebra ZD421d odlikuje pouzdanost, fleksibilnost i sigurnosne značajke radi kojih se zaista ističe u svojoj kategoriji. Statusni pokazatelji uočljivosti jednim su pogledom na intuitivnu LED ikonu na zaslonu. Za punjenje ribona potrebno je svega nekoliko sekundi, uz potpunu i pouzdanu instalaciju, a moguće je i odabir zdravstvenog modela za primjenu u zdravstvenim ustanovama. Ako trebate pisati kod kojeg je prilagodljivost te lako korištenje i podjednako važno, Zebra ZD421d pravi je izbor. 

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

LAKOĆA KORIŠTENJA

S termo printerom Zebra ZD421d ćete svaku aktivnost odraditi bez frustracija. Instalacija je vrlo jednostavna tako da s ispisom naljepnica može početi odmah. Upravljati uređajem možete na licu mjesta ili na daljinu pomoću robusnog web-alata za upravljanje. Zebrin program PrintSecure štiti vaše podatke i spriiečava zastoje. Koristite Print Touch NFC komunikaciju za uparivanje i ispis.

02

U TRENDU S INOVACIJAMA

Tehnologija stalno i brzo napreduje. Zamjena zastarjele opreme je skupa. Budite spremni za ono što slijedi s pisačem ZD421d koji je osmišljen tako da se razvija s novom inovativnom arhitekturom za povećanje mogućnosti pisača. ZD421d ima intuitivnije korisničko sučelje te mogućnost povezivanja i rukovanja medijima koje je moguće nadograditi na terenu kako biste rasli s vašim poslovanjem.

03

KVALITETA I TRAJNOST

U slučaju ZD421d, brzina ispisa nikako ne znači manje kvalitetan ispis. ZD421d ima i intuitivno sučelje i bežične veze koje se obično nalaze u modelima višeg cjenovnog ranga. Osim toga, mogućnosti povezivanja i rukovanja medijima koje možete instalirati na terenu omogućuju vam da danas kupite ono što vam je potrebno, a sutra jednostavno dodate nove značajke ukoliko se za njima pokaže potreba.

Način ispisa: direktno termalni
Širina ispisa: ZD421d (203 dpi): do 104 mm
ZD421d (300 dpi): do 108 mm
Brzina ispisa: ZD421 (203 dpi): do 152 mm/s
ZD421 (300 dpi): do 102 mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi i 300 dpi (opcionalno)
Komunikacija: USB, USB Host, BLE5, opcionalno:
WLAN, Bluetooth, Ethernet, RS-232
Širina media: od 15 mm do 118 mm
Jamstvo: 24 mjeseca na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!