Industrijski RFID čitači

Fiksni RFID čitač Zebra FX7500

Novi FX7500 fiksni RFID čitač uvodi naprednu RFID radio tehnologiju za brže, točnije brzine čitanja i dosljednije performanse čak i u izazovnim okruženjima.

Stacionarni čitač FX7500 RFID opremljen je naprednom RFID radio tehnologijom, koja osigurava veću brzinu i točnost čitanja podataka i konstantnu razinu performansi - čak iu teškim uvjetima. 

Novi radio modul kombinira se s fleksibilnom mrežnom arhitekturom koja se temelji na Linuxu i omogućuje brže i jednostavnije postavljanje RFID rješenja i pozadinskih sustava pomoću integriranih alata i sučelja koji odgovaraju otvorenim standardima. Rezultat je stacionarni RFID čitač koji postavlja nove standarde u pogledu performansi.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

Samo objesite isporučeni držač i u njega postavite čitač. Ako nemate utičnicu u blizini, nema problema. Ugrađena snaga preko Etherneta (PoE) omogućuje postavljanje FX7500 tamo gdje je potrebno bez potrebe za dodatnim utičnicama - idealno za velike otvorene površine. Nakon spajanja na mrežu, uređaji se autodetektiraju.

02

ATRAKTIVAN I UČINKOVIT

Čitač FX7500 ima malo atraktivno kućište što ga čini savršenim za gotovo svako poslovno okruženje. S visokom učinkovitošću i impresivnim rasponom integriranih značajki i mogućnosti, pruža veliku vrijednost vašem poslovanju. Zebrina RFID radio tehnologija osigurava veliku brzinu i točnost čitanja podataka i konstantnu razinu performansi - čak i u teškim uvjetima.

03

2 ILI 4 ANTENE

Uređaj dolazi u opciji s 2 ili 4 antene, ovisno o korisnikovim potrebama.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!