Industrijski RFID čitači

Fiksni RFID čitač Zebra FX9600

Vrhunske performanse za veliko robusno okruženje.

Izdržljiv, čvrst i kompaktan RFID čitač za najekstremnije okruženje. Vrhunskih performansi, pogodan za veliku obuću poslovanja i promet robe, uz prihvatljivu cijenu.

Uz vodeće stope čitanja u industriji, izuzetnu točnost čitanja i superiornu RF osjetljivost, FX9600 ima ono što je potrebno za automatizaciju gotovo svih aspekata vašeg upravljanja zalihama - od prijema i skladištenja, do biranja i otpreme - bez grešaka ili uskih grla.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

UČINKOVITOST

Izuzetno visoka osjetljivost osigurava točnost očitavanja i omogućuje duži rang čitanja, čak i uz veliku gustoću radio signala i u okolini sa zahtjevnim materijalima.

02

JEDNOSTAVNOST

Hostajte aplikacije izravno na čitaču FX9600 i time skratite i pojednostavite postupak implementacije i smanjite troškove. Podrška za PoE i PoE + tehnologiju uklanjan potrebu za napajanjem svakog čitača, a zahvaljujući PoE + tehnologiji ili napajanju od 24 V, čak ni dugački kabeli ne smanjuju raspoloživu snagu radio valova.

03

ISPLATIVOST

Robusni čitač FX9600, dizajniran za rad u teškim uvjetima, može se nositi sa svime - može raditi na vlažnim i prašnjavim mjestima, po ekstremnoj vrućini i na temperaturama ispod nule. Model s osam priključaka omogućuje vam podršku više dokova s ​​manje čitača, što značajno smanjuje troškove ulaganja, postavljanja i upravljanja.

04

4 ili 8 ANTENA

Uređaj dolazi u opciji s 4 ili 8 antena, ovisno o korisnikovim potrebama.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!