RFID mobilni terminali

Ručni UHF RFID držač za skeniranje RFD2000

Skeniranje vrhunskih performansi sa Zebrinim TC21/26 mobilnim terminalom.

RFD2000 namjenski je kreiran za TC21/26 i isporučuje jednako dobre, robusne RFID performanse koje očekujete od takvog komplementarnog uređaja. Više ne morate pristajati na kompromis između performansi i fleksibilnosti dodavanja i uklanjanja RFID opcija prema potrebi. Sada imate pobjedničku kombinaciju, cjelovito rješenje za produktivno i jednostavno upravljanje zalihama, superiornu interakciju s kupcima i najbolje asistiranje u kupovini.

Više saznajte Manje prikaži

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

ERGONOMIJA

Pri dizajnu RFD2000 razmišljalo se o prodavačima i kupcima. Vrhunska ergonomija, kompaktan dizajn i mala težina zaposlenicima olakšavaju i ubrzavaju izvršavanje radnih zadatke. Moderan dizajn savršeno će se uklopiti u dekor bilo kojeg mjesta na kojem postoji izravan kontakt s kupcem, čak i u interijere najelegantnijih trgovina.

02

UPORABLJIVOST

RFD2000 se s lakoćom stavlja na TC20 i skida s njega. Kad je postavljen, drži TC20 čvrsto i na mjestu, a po završetku se u nekoliko sekundi i vrlo lako skine.

03

BATERIJA

S RFD2000 možete računati na trajanje baterije tijekom cijele smjene, uz najintenzivnije korištenje. Ova baterija ima najduži vijek trajanja u ovoj klasi.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!