Rješenja za specifičnu namjenu

Inventura osnovnih sredstava

Najjednostavniji način za kontrolu osnovnih sredstava 

Tko voli inventuru još? 

Osim inspektora koju kontroliraju njezinu provedbu i točnost, vjerojatno malo tko. Najčešći razlozi za generiranje stresa radi inventure su loše posloženi inventurni procesi, nedostatak adekvatne opreme ili pametnog softverskog rješenja koje život znači onima koji o inventuri brinu ili ju provode.

Upoznajte Info-kod ponudu namijenjenu brzom i točnom obavljanju inventure osnovnih sredstava i uđite u svijet bez inventurnih viškova, manjkova i gubljenja nepotrebnih radnih sati vaših djelatnika.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

Analiza i savjetovanje

Pomoć u pojednostavljivanju procesa rada te odabir opreme, potrošnog materijala i sofvera koji će najbolje odgovarati baš vašem poslovanju.

02

Portfelj proizvoda

Širok portfelj proizvoda, kojeg ćete pronaći u našoj ponudi, pomoći će u povećanju učinkovitosti i olakšati rad vašim djelatnicima. Od opreme, preko idejnog i programskog rješenja, potrošnog materijala te nenadmašne podrške i servisa - pružamo sve što vam treba za učinkovito poslovanje.

03

Prilagodba aplikacije i implementacija

Info-kod tim odradit će instalaciju rješenja na vašoj lokaciji i provesti vas kroz sve glavne koristi i značajke rješenja.

04

Podrška kakvu zaslužujete

Profesionalna podrška stručnjaka s iskustvom u vašem poslovnom području stoji vam na raspolaganju za savjet ili pomoć. Bilo da je potrebno pružiti asistenciju na vašoj lokaciji ili na daljinu, svim našim korisnicima osiguravamo tehničku podršku i održavanje rješenja.

  • Dugogodišnje iskustvo

  • Manji troškovi

  • Manje pogrešaka

  • Efikasnost

Inventura osnovnih sredstava

Olakšajte si život! Odradite inventuru brzo, točno i s minimalnim brojem djelatnika. 

Trenutno vjerojatno trošite previše vremena baveći se upravljanjem osnovnim sredstvima - možda i više nego što uopće mislite. S Info-kod rješenjem na vašoj strani, ostvarit ćete velike uštede vremena, novaca i izbjeći troškove koji rezultiraju pogrešnim upravljanjem osnovnim sredstvima.

Svaka tvrtka ima osnovna sredstva, a mi svakoj možemo pomoći u upravljanju njime

Naše fleksibilno programsko rješenje prilagodljivo je svakom poslovanju i jednostavno je za integraciju s brojnim poslovnim sustavima kao što su SAP, Navision, Wand, Pantheon i mnogi drugi. Ako uz njega dodate adekvatne bar kod čitače, printere napredne identifikacijske tehnologije i cjenovno pristupačni potrošni materijala Info-kod ponude, podići ćete poslovanje na novu razinu produktivnosti i troškovne učinkovitosti.

Programsko rješenje

Vaše je poslovanje jedinstveno, a isto tako i vaše stvari. Razumijemo ovaj problem, pa smo osmislili softver za upravljanje imovinom koji može pratiti bilo što i vrlo je prilagodljiv načinu na koji trenutno upravljate svojim inventarom. Vjerujemo da bolje praćenje imovine dovodi do boljih poslovnih performansi - održavate svoje stvari, znate gdje bi trebale biti i sprječavate gubitke i štetu.

Mobilni terminali

Prijenosni terminal poslužit će vam za trenutno skeniranje bar koda s naljepnice kojom je obilježeno osnovno sredstvo. U bazu podataka će otići informacije o šifri osnovnog sredstava, lokaciji, šifri zadužene osobe te o zapaženom stanju osnovnog sredstva. Mobilni terminali Info-kod ponude koje preporučujemo za inventuru lagani su, optimalne veličine i dizajnirani za lako rukovanje. Imaju nekoliko modula skeniranja i puno opcija prilagodbe uređaja radnim zadacima. Takvi uređaji imaju baterije produljenog trajanja za dvostruku smjenu rada pa nema gubljenja vremena na punjenje i/ili zamjenu baterije.

Printeri

Izradite naljepnice osnovnih sredstava na za tu namjenu posebno specijaliziranim printerima. Jednostavnost im je zajednički nazivnik: jednostavan za korištenje, za naprednu primjenu te za upravljanje i održavanje. S gotovo svakom modernom opcijom povezivanja, uklopit će se u vaše tehnološko okruženje sada i u budućnosti. Izaberite jedan od USB, serijskog automatskog otkrivanja ili 10/100 Etherneta kao i najnovije bežične opcije: Wi-fi certificirani 802.11ac WLAN Bluetooth 4.1.

Etikete

Za označavanje osnovnih sredstava izvrstan izbor su plastificirane termo transfer etikete. Prilkladne su jer pokazuju dobru otpornost na kontakt s vlagom, oscilacije u temperaturi, čišćenje alkoholom i abrazivnim sredstvima što ih čini idealnim za dugogodišnju upotrebu. Možete odbrati sjajne, mat, u boji, kao i predtiskane za označavanje proizvoda gdje etiketa nema samo ulogu informiranja korisnika nego doprinosi izgledu osnovnih sredstava.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Tu smo za vas.

Gotovo 30 godina savjetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobit ćete i svu potrebnu tehničku podršku i servis.

Kontaktirajte nas

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!