Rješenja za specifičnu namjenu

Skladišno rješenje m-WMS (Warehouse Management System)

Informatizirajte skladište i postignite veću učinkovitost uz manje troškove! Jer život je prekratak za mukotrpno traženje krivo sortiranog artikla.

Dugi niz godina opskrbljujemo partnere u skladišnom poslovanju tehnološko naprednom opremom i materijalima koji su im potrebni za učinkovito obavljanje posla. Takvo vrijedno iskustvo i proučavanje potreba naših korisnika omogućilo nam je uvid u njihovo poslovanje i najčešće izazove skladišnog poslovanja.

Kako bismo im pomogli u eliminaciji najčešćih kočnica u postizanju stvarne učinkovitosti i efikasnosti poslovanja, osmislili smo vlastito sofversko rješenje koje će im u tome pomoći: naš m-WMS. Sada našim partnerima sa zadovoljstvom isporučujemo uistinu cjelovito rješenje za sve njihove potrebe: opremu, potrošni materijal, aplikaciju te stručnu podršku i savjetovanje u optimizacijskim procesima.  

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

Analiza i savjetovanje

Pomoć u pojednostavljivanju procesa rada te odabir opreme, potrošnog materijala i sofver koji će najbolje odgovarati baš vašem poslovanju.

02

Portfelj proizvoda

Širok portfelj proizvoda, kojeg ćete pronaći u našoj ponudi, pomoći će u povećanju učinkovitosti i olakšati rad vašim djelatnicima. Od opreme, preko idejnog i programskog rješenja, potrošnog materijala te nenadmašne podrške i servisa - pružamo sve što vam treba za učinkovito poslovanje.

03

Prilagodba aplikacije i implementacija

Info-kod tim odradit će instalaciju rješenja na vašoj lokaciji i provesti vas kroz sve glavne koristi i značajke rješenja.

04

Podrška kakvu zaslužujete

Profesionalna podrška stručnjaka s iskustvom u vašem poslovnom području stoji vam na raspolaganju za savjet ili pomoć. Bilo da je potrebno pružiti asistenciju na vašoj lokaciji ili na daljinu, svim našim korisnicima osiguravamo tehničku podršku i održavanje rješenja.

  • Manji troškovi

  • Manje pogrešaka

  • Efikasnost

  • Optimizacija

Skladišno rješenje m-WMS (Warehouse Management System)

Iskoristite svaki kutak vašeg skladišta iu svakom trenu imajte informaciju u kojem je kutku što

Optimalno iskorištavanje skladišnog prostora lakše se postiže uz odgovarajući skladišni sustav. m-WMS će znati lokacije proizvoda i time optimizirati kretanje vaših zaposlenika. Povećanje efikasnosti njihova rada moći ćete pratiti kroz realizirane naloge za zaprimanje, isporuku ili premještanje robe. Zaboravite tonu papirne dokumentacije i besciljno lutanje u potrazi za artiklima i točnim količinama. Prepustite taj posao m-WMS-u i opremi Info-kod ponude.

Maksimizirajte skladišnu učinkovitost

Pametnim sofverskim rješenjem m-WMS automatizirajte skladišne procese i postignite praćenje artikala „Big Brother“ razine. Osnažite vaše djelatnike tehnološki naprednom opremom kako bi zadovoljnije i efikasnije ispunjavali radne zadatke i uspješno pridonosili ostvarenju ciljeva kompanije.

Programsko rješenje

m-WMS je intuitivna aplikacija jednostavna za korištenje i direktno spajanje na vaš poslovni sustav. Omogućuje lako praćenje manipulacije svakog artikla u njegovom kretanju kroz skladište – od ulaza do izlaza. Služi za ubrzavanje radnih procesa, optimalno iskorištavanje skladišnog prostora, povećanje točnosti zaprimanja, komisioniranja i izdavanja robe. Eliminirat će potrebu za papirnom dokumentacijom, automatizirati inventuru te povećati protočnost robe i smanjiti troškove poslovanja.

Printeri

Za ispisivanje internih bar kodova artikla, naljepnica za označavanja lokacija u skladištu ili deklaracija odaberite jedan od printera iz Info-kod ponude prilagođenih za skladišno poslovanje. Proizvedeni da zadovolje vaše sadašnje i buduće potrebe, ovi višenamjenski printeri odlikuju se izdržljivošću, jednostavnošću instaliranja i izvršavanja operacija te izuzetnom fleksibilnošću korištenja. Robusne konstrukcije skladišnih printera čine ih idealnim za rad u vašem okruženju, a snažne procesorske jedinice i veliki kapaciteti pohrane osiguravaju pouzdan i dugoročan rad.

Bežična mrežna oprema

Kako bi m-WMS u potpunosti ispunio svoju svrhu te u realnom vremenu komunicirao s opremom vaših djelatnika, u našu ponudu uvrstili smo najkvalitetniju mrežnu opremu. Pregledat ćemo vaše skladište, napraviti detaljne izmjere i predložiti idealno tehničko rješenje. Kako bi vam osigurali potpunu uslugu, za vas ćemo odraditi i implementaciju mrežne opreme na vašoj lokaciji.

Mobilni terminali

Birajte mobilne terminale koji imaju tri visokoučinkovita pogona u jednom: snažna skener s proširenim rasponom koji čita bar kodove s udaljenosti od 7,62 cm (3 inča) do 21,34 m (70 stopa), 1D lasera sa standardnim rasponom ili 1D/2D imagera. Neovisno o tome koji pogon za skeniranje odaberete, možete skenirati sve - uključujući bar kodove koji su izgrebani, prljavi, oštećeni, slabo otisnuti ili se nalaze ispod ambalaže.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Tu smo za vas.

Gotovo 30 godina savjetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobit ćete i svu potrebnu tehničku podršku i servis.

Kontaktirajte nas

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!