Download

Kontakti servisnog centra

+387 33 586 380

+387 33 586 381

E: [email protected]

Brza dijagnostika i pouzdano servisiranje zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu te dostupnosti rezervnih dijelova na našem skladištu.

Brinemo o svemu što vam treba za cijeli životni vijek proizvoda.

Info-kod se posebno ponosi svojim servisnim centrom i povjerenjem koje mu renomirane tvrtke pružaju dugi niz godina. Profesionalni tim certificiranih stručnjaka radi brzu i točnu dijagnostiku problema i nudi najbolje rješenje za korisnika.

Servisni centar osposobljen je pružiti podršku na daljinu, servisirati i održavati cjelokupnu opremu u našem prodajnom asortimanu u našim prostorima u Sarajevu, a pružamo i mogućnost servisa na lokaciji korisnika.

  • Certificirani inženjeri

  • Brza dijagnostika

  • Pouzdanost i kvaliteta

  • Dugogodišnje iskustvo

Kontaktiraj
Info-kod servis

Ovlašteni servisni centar

Info-kod certificirani injženjeri servisiraju vašu opremu unutar i van jamstvenog roka. Na našem skladištu u Zagrebu osigurali smo zalihe rezervnih dijelova kako bi vam mogli pružiti brzu i kvalitetnu uslugu na našoj ili vašoj lokaciji.

Petar Bagić

Project Manager

DPD Croatia d.o.o.

Već dulji niz godina koristimo uređaje Info-koda, a jedan od razloga je izuzetan servis, koji nam u roku jednog dana uvijek otkloni kvar. Naravno, tu je i tehnička podrška, koja je uvijek dostupna za riješavanje problema telefonski. I nema bolje kad ti netko preko telefona odmah dijagosticira problem i riješi ga u minuti. Samo tako dalje!!!

Kruno Džoić

System Engineer

Pet centar d.o.o.

Već dugi niz godina radim kao Sistem Inženjer u Pet centru, u jednom trenutku kompaniju je preuzeo investicijski fond te smo sada Pet Network International.
Sa Info-kod tvrtkom surađujemo dugi niz godina. Ono što bih posebno istaknuo je njihov servis koji uvijek promptno reagira. Nije tu uvijek riječ o popravku hardvera već i o savjetima implementacije, mogućnostima uređaja, moguće problematike, najčešćih grešaka usera…
Sve što mogu dodati na gore navedeno je molba: nemojte se pokvariti :)

Tvrtko Jeričević

Tehnički odjel informatike i sistemske podrške

dm-drogerie markt d.o.o.

S firmom Info-kodom surađujemo već dugi niz godina. Ističu se iznimno korektnim odnosom prema klijentima. Ono što najviše ugodno iznenađuje jest njihova dostupnost, susretljivost. Izuzetno smo zadovoljni uslugom, brzom dijagnostikom i tehničkom podrškom. Profesionalni su i uvijek spremni pomoći. Nadam se da će se naša suradnja u tom tonu nastaviti još dugo.

Podrška

Profesionalna i kompletna podrška te održavanje cjelokupne opreme u našem prodajnom asortimanu. Dostupna i podrška na daljinu te uvid u bazu znanja.

Saznaj više

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!