Novosti

Proširili smo ponudu za vas!

Istražite inovativnu M3 Mobile tehnologiju te vrhunske karakteristike M3 mobilnih terminala. M3 mobile serija zadovoljava potrebe svih uvjeta poslovanja, omogućuje uštede vremena i novca kao i maksimalnu jednostavnost i isplativost korištenja.

M3 Mobile UL20  

Prvi u svijetu usvojio 5-inčnu veličinu ekrana u kombinaciji s full HD rezolucijom, a uspio postati manji i lakši. Iznimne performanse u otežanim uvjetima rada i ekstremno niskim temperaturama.

M3 Mobile SM15

Performanse snažnih procesora u kombinaciji s 5-inčnim ekranom full HD rezolucije potvrđuje top status SM15 serije u kategoriji mobilnih terminala. Otporan na udarce, naglašene izdržljivosti baterije i jedostavnost korištenja i upotrebe na svim terenima i uvjetima.

M3 Mobile SL10K

Povezivanje u stvarnom vremenu i najbolje u klasi mogućnosti snimanja podataka. Kristalno čist Inch Corning® Gorilla® III Glass zaslon čitljiv na suncu s više načina za unos za uštedu dragocjenog vremena i minimiziranje pogrešaka prilikom unosa podataka.

 Tu smo za vas!

Više od 25 godina savjetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobit ćete i svu potrebnu tehničku podršku i servis. M3 Mobile uređaji raspoloživi su za testiranje – javite se i isprobajte ih! Svi M3 Moblie proizvodi našeg asortimana izbor su za unapređenje vašeg poslovanja.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!